OM Tišnov

02.06.2013 20:00

Druhým závodem ocelového muže sezony 2013 byl náš domácí závod pořádaný panem Gaborem Gregušem v Tišnově dne 1.června. Letošní závod byl již 13.ročník, na který přilelo závodit bohužel pouze  30 závodníků. Závod proběhl ve velmi přátelské atmosféře a s výbornou organizací. Počasí vyšlo téměř na výbornou. 

Mezi prvním závodem v Jičíně před 14 ti dny a závodem v Tišnově byly v České republice téměř neustále dešťové přeháňky a také původní předpověď počasí nevěstila nic dobrého. Naštěstí přesně na cyklistickou časovku se počasí umoudřilo! Zrovna na Tišnovské trati je déšť docela nebezpečný, protože závodníci se při cestě zpět spouštějí do cíle z vesnice Kaly, kde je prudký sklon vozovky a několik těžkých zatáček, kde hrozí za deště pád. 

Z oddílu Tišnov Bikers se zúčastnili Michal Hubáček a po nemoci uzdravený Jaromír Hejl. Jaromír se v průběhu závodu necítil v optimální kondici, přece jen antibiotika a několikatýdenní výpadek z tréninku byl hodně znát. Michal Hubáček předvedl svůj nadprůměrný výkon, kdy si v některých disciplínách vylepšil osobní maxima. V celkovém pořadí se Michal Hubáček umístil na 14.místě a Jaromír hned jedno místo za ním. Pro všechny bylo po závodě připraveno občerstvení v podobě obědu v restauraci Krček a tombola o věcné ceny po vyhlášení výsledků.

Příští závod Ocelového muže se koná v Žebráku dne 29.6.2013