Ocelový muž Žebrák

27.06.2015 08:00

Třetí díl letošního ročníku Karlosova poháru Ocelový muž proběhl v městečku Žebrák. Z řad Tišnov Bikers vyrazil na závod v pátek odpoledne Jaromír Hejl a Michal Hubáček. Nocovali jsme opět v luxusní ubytovně kousek od Hořic :) Sobotní ráno nás překvapilo studeným počasím v kombinaci s větrem. Během dne občas lehce poprchalo, ale naštěstí žádný velký déšť nepřišel.

Vzhledem k tomu, že tišnovský závod byl pouze 14 dnů před tímto závodem nebyl dostatek času na výrazný posun výkonů, nicméně trénink probíhal a tak jsme čekali, že se zase o něco výsledkově posuneme. Úvodní silové disciplíny splnily naše očekávání. Jaromír perfektně sed-lehy – 103 opakování během dvou minut. V rámci běžecké části se Michal oproti Tišnovu zlepšil a porazil několik lidí, kteří jej v Tišnově předběhli. Závěrečná cyklistická časovka na 40km se jela na 3 okruhy – přičemž úvodní pasáž dlouhé rovinky proti větru každého důkladně prověřila.

Celkové výsledky:

2.místo Jaromír Hejl

6.místo Michal Hubáček

V rámci soutěže týmů jsme se bohužel nemohli účastnit, neboť podmínkou jsou min. 3 účastníci.

Závěrem je třeba poděkovat hlavnímu organizátorovi Karlovi Vydrovi za výborně organizovaný závod, rozhodčím, kteří na celý závod bedlivě dohlíželi.

Ocelový muž v Žebráku má vždy velmi příjemnou atmosféru a stejně tomu bylo i v letošním roce. 

Několik fotografií najdete ve fotogalerii - rok 2015.