Memoriál Ivo Medka - VIII.ročník

15.06.2014 20:00

Dne 15.6.2014 proběhl v Tišnově již 8.ročník cyklistického závodu Memoriál Ivo Medka tzv. „MIM“. 

Letošní rok přálo celé akci počasí, příjemné sluníčko, žádný extra vítr…prostě počasí na kolo jak dělané. Memoriál Ivo Medka není jen cyklo-závod. Pořadatelé opět připravili bohatý doprovodný program pro celou rodinu – závodit tak mohli opět i děti. Diváci mohli vyzkoušet různé aktivity a sledovat bohatý doprovodný program (exhibici biketrialového trojnásobného mistra světa Martina Šimůnka, vyzkoušení jizdy na speciálních kolech, ukázku policejní pořádkové jednotky s psovody, pro děti byl připraven motocyklový trenažér, skákací hrad, trampolína a další). 

Pro nadšené cyklisty, kteří se netroufnou zúčastnit se závodu byla připravena tzv. nezávodní vyjížďka po trati hlavního závodu v délce jednoho okruhu a jako bonus, každý účastník této vyjížďky automaticky postoupil do slosování o horské kolo v tombole.

Z řad Tišnov Bikers se dařilo nejlépe Lucii Dospíšilové, která obsadila krásné 3.místo a Alči Maškové, která dokončila na místě čtvrtém. V hlavním závodě můžu na 21 km (3 okruhy) se Michal Hubáček umístil na 21.místě a Karel Souček po technických problémech s vybavením na 43.místě. Celkovým vítězem se stal Pavel Váňa z Kuřimi. 

Děkujeme městu Tišnov a spolupořadatelům z DDM za uspořádání dalšího ročníku. MIM je vždy velmi příjemně strávené odpoledne nejen z hlediska závodního, ale také společenského.