Bludný Kruh 1.ročník

24.08.2015 20:52

V sobotu 22.8.2015 proběhl v Železném u Tišnova 1.ročník orientačního závodu dvojic na horských kolech - z řad TB se účastnil Michal Hubáček společně s kamarádem Martinem Bortlíkem.

Popis závodu: na začátku obdržela každá dvojice mapu + ustřižek s výřezem mapy, který ukazoval první kontrolní bod, na každém dalším kontrolním bodě pak byla obálka, kde jsme získali indicii pro následující kontrolní bod...mezi body jsme se pohybovali dle našeho uvážení s tím, že na mapě byly vyznačeny zakázané cesty - jednalo se o většinu silnic v okolí. 

Jednotlivé kontroly byly umístěny na zajímavých místech (vyhlidka Vinohrady u Galerie z ruky - doporučuji) a obvykle nahoře a nebo hodně dole :) to abychom se trošku taky na tom kole prošlápli ;) . 

Z 27 týmů jsme s Martinem dojeli na pěkném 5.místě, kde nám ke 4. chyběl jen kousek. 

Martin zaslouží velký obdiv a z mé strany velké díky neboť noc před závodem dostal chřipajznu a přesto mě v tom nenechal a vyrazil na závod se mnou. Díky a hlavně se teď brzy uzdrav :) 

Obrovské díky patří organizátorům (Jan Brdíčko, jeho rodině a dalším zúčastněným), vše bylo perfektně nachystáno, trasa vybrána moc pěkně a všichni jsme sito moc a moc  užili. 

Michal Hubáček. 

 

Naše společné putování máme zaznamenáno pomocí GPS zde: 

connect.garmin.com/modern/activity/874191779